Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informacióAcceptar
Escudella amb pasta grossa, carn d’olla, menuts de pollastre en salsa i gall o una altra au farcida eren els plats típics del Nadal barceloní, que s’acabava amb neules i torrons per postres.
Torna el sorteig de 20 sopars gourmet per a dues persones. En aquesta cinquena edició, els restaurants escollits són Ca l’Isidre, Hidden Boqueria i Direkte Boqueria.
L’organització agrupa 81 mercats de l’Estat espanyol, vol defensar la identitat dels mercats municipals i va néixer arran del ‘Manifest de la Boqueria’ del 25 d’octubre del 2019. Salvador Capdevila, de la Boqueria, n’ocupa la vicepresidència primera.
Panellets, castanyes i magranes eren les menges típiques dels dies 1 i 2 de novembre, unes festes dedicades a tots els sants que no tenien el seu dia al calendari litúrgic i a les animetes del Purgatori.
Els comerciants Eduard Soley, Sebas Ortiz, Eva Enguix i Josep Capdevila i el nou Espai Boqueria, que acull tallers de cuina y producte, a la programació gastronòmica de l’esdeveniment.
En marxa l’Espai Boqueria, la nova sala de formació i divulgació dels productes del mercat, la cuina de proximitat, i la gastronomia de Barcelona, situat a peu de mercat i adreçat a tota la ciutadania.