Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

  • La taula de Nadal
    21 Des

    La taula de Nadal

    Escudella amb pasta grossa, carn d’olla, menuts de pollastre en salsa i gall o una altra au farcida eren els plats típics del Nadal barceloní, que s’acabava amb neules i torrons per postres.
  • Xai farcit amb músic i salsa de torró
    16 Des

    Xai farcit amb músic i salsa de torró

    Un plat amb tot el gust del Nadal per a la taula de les festes
  • Anem a sopar. La Boqueria convida
    01 Des

    Anem a sopar. La Boqueria convida

    Torna el sorteig de 20 sopars gourmet per a dues persones. En aquesta cinquena edició, els restaurants escollits són Ca l’Isidre, Hidden Boqueria i Direkte Boqueria.

  • Calendari d'obertura especial per a Nadal
    30 Nov

    Calendari d'obertura especial per a Nadal

    Com cada any, les festes de Nadal comporten habilitar uns dies d’obertura especial. Consulta’ls aquí.
  • Bacallà al pil-pil
    18 Nov

    Bacallà al pil-pil

    Plat tradicional de la cuina basca que no ha de faltar a la taula dels amants d'aquest peix
  • Reobre el Punt d'Informació del mercat
    12 Nov

    Reobre el Punt d'Informació del mercat

    Aquest divendres 13 de novembre reobre el Punt d’Informació del mercat, de moment en horari de matins fins al mes de desembre que ho farà matí i tarda, en un mes que el mercat obrirà tots els diumenges.
  • La taula de Tots Sants
    26 Oct

    La taula de Tots Sants

    Panellets, castanyes i magranes eren les menges típiques dels dies 1 i 2 de novembre, unes festes dedicades a tots els sants que no tenien el seu dia al calendari litúrgic i a les animetes del Purgatori.
  • Morterol de caça
    21 Oct

    Morterol de caça

    Recuperem tot el sabor i la contundència dels plats de caça
  • La Boqueria, un dels escenaris del BNEW
    05 Oct

    La Boqueria, un dels escenaris del BNEW

    Els comerciants Eduard Soley, Sebas Ortiz, Eva Enguix i Josep Capdevila i el nou Espai Boqueria, que acull tallers de cuina y producte, a la programació gastronòmica de l’esdeveniment.
  • Inaugurat l'Espai Boqueria
    02 Oct

    Inaugurat l'Espai Boqueria

    En marxa l’Espai Boqueria, la nova sala de formació i divulgació dels productes del mercat, la cuina de proximitat, i la gastronomia de Barcelona, situat a peu de mercat i adreçat a tota la ciutadania.
12345  7