Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informacióAcceptar
Escudella amb pasta grossa, carn d’olla, menuts de pollastre en salsa i gall o una altra au farcida eren els plats típics del Nadal barceloní, que s’acabava amb neules i torrons per postres.
Torna el sorteig de 20 sopars gourmet per a dues persones. En aquesta cinquena edició, els restaurants escollits són Ca l’Isidre, Hidden Boqueria i Direkte Boqueria.
L’organització agrupa 81 mercats de l’Estat espanyol, vol defensar la identitat dels mercats municipals i va néixer arran del ‘Manifest de la Boqueria’ del 25 d’octubre del 2019. Salvador Capdevila, de la Boqueria, n’ocupa la vicepresidència primera.
Aquest divendres 13 de novembre reobre el Punt d’Informació del mercat, de moment en horari de matins fins al mes de desembre que ho farà matí i tarda, en un mes que el mercat obrirà tots els diumenges.
Panellets, castanyes i magranes eren les menges típiques dels dies 1 i 2 de novembre, unes festes dedicades a tots els sants que no tenien el seu dia al calendari litúrgic i a les animetes del Purgatori.
Els comerciants Eduard Soley, Sebas Ortiz, Eva Enguix i Josep Capdevila i el nou Espai Boqueria, que acull tallers de cuina y producte, a la programació gastronòmica de l’esdeveniment.