Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
19 Ago
Recepta

Arròs caldós amb llamàntol

Ingredients: 2 llàmantols d’uns 600 g cadascun, 400 g d’arròs, 2 litres de fumet de peix, all i julivert picats, ½ ceba picada, 2 tomàquets ratllats, oli d’oliva verge, nyora triturada, sal i safrà.

Preparació: En una cassola de fang, posa-hi una mica d’oli i quan estigui calent, daura-hi els llamàntols trossejats. Després, afegeix-hi la ceba, l’all i el julivert picats. Remena-ho bé i aboca-hi el tomàquet ratllat.

Torna-ho a remenar i afegeix-hi una mica de nyora triturada. Remena-ho un altre cop i abaixa el foc al mínim. Posa-hi l’arròs i el fumet de peix i remena-ho.

Apuja el foc i rectifica de sal. Afegeix-hi una mica de safrà, torna-ho a remenar amb una cullera de fusta i tapa-ho. Deixa coure l’arròs 16 minuts aproximadament i ja el pots servir.

Recepta de Peixos Ripoll i Estera, del llibre La cuina de la Boqueria, d’Àngel Peix i Jordi Anglí