Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
16 Set
Recepta

Brick de botifarra amb confitura de violetes

Ingredients: 1 paquet de pasta brick, 1 botifarra d’arròs, 1 pot de confitura de violetes, 1 ou, 50 ml d’aigua i oli d’oliva.

Preparació: Talla els fulls de pasta brick en tires de 4-5 cm d’amplada. Estira-les d’una en una sobre una taula o els fogons. Posa la confitura en un recipient i rebaixa-la amb aigua. Pinta la pasta brick amb aquesta preparació. A l’extrem de cada tira col·loca un medalló de botifarra i plega la tira perquè formi un triangle. Pinta’l amb ou batut per tancar-lo i fregeix els triangles amb oli d’oliva. Abans de servir-los, posa’ls en paper de cuina per treure l’excès d’oli.

Si no tens confitura de violetes pots substituir-la per confitura de tomàquet.

Recepta de Ció, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide fake rolex