Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
18 Mar
Recepta

Caneló de rap amb bacó i crema de mongetes

Ingredients: 1 rap d’un quilo, 400 g de mongetes, 200 g de bacó fumat, 200 ml d’aigua i oli d’oliva.

Preparació: Al mercat, demana a la peixateria que et netegi el rap i te’l faci en dos lloms, i a la xarcutera que et talli el bacó ben fi. A casa, talla cada llom per la meitat i col·loca el bacó formant un rectangle com si fos un full de lassanya, tot sobreposant un tall amb l’altre. Col·loca el rap en un dels extrems i enrotlla’l amb forma de caneló.

En una paella amb un raig d’oli i un pessic de sal, fregeix el caneló fins que el bacó estigui ben ros. Com a guarnició posa-hi les mongetes, que hauràs triturat amb aigua o amb brou de pollastre o de verdures si vols un extra de gust.

Recepta de Peix M. Lluïsa Sanz (Gaña), del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide