Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
22 Des
Producte

Capipota de Nadal

Menuts Rosa sempre pensen en els qui els agrada la bona cuina però no tenen temps de cuinar i per això tenen un petit obrador on preparen diverses receptes amb els menuts com a protagonistes. Després les envasen i les venen en pràctiques racions a la seva parada del mercat. La seva proposta habitual per a les festes eren els canelons, elaborats amb cua i carrillada amb ceps, però aquest any s’han decidit per canviar i li han donat al capipota el paper principal.

Proposen dues versions, la tradicional catalana, amb prunes, pinyons i orellones, i potser la que lliga més amb les festes nadalenques, i una d’innovadora: capipota mar i muntanya, amb cloïsses, calamarset i gambes, per als que tenen ganes de fer canvis en els menús habituals de les festes. La Rosa, que és qui elabora els plats cuinats de la seva parada, n’ha previst d’altres per a les festes, alguns dels quals demostren la versatilitat dels menuts. N’és un exemple el pastís de capipota i llengua amb festucs, que es pot servir a talls o en dauets, acompanyats d’un caviar d’oli i ja tenim una original proposta per als aperitius d’aquests dies.

La família de la Rosa ja venia menuts a la Boqueria a principis del segle XX i ella hi treballa des del 1998. Com que és de caràcter inquiet, va ampliar la proposta de negoci: als més de quaranta productes frescos diferents del seu taulell, fa 6 anys hi va afegir una proposta de plats cuinats que suma el seu coneixement de la cuina tradicional dels menuts i el pas per l’Escola de Cuina Hofmann.

A més de treballar en noves maneres de menjar els menuts i posar-los al dia -amb propostes com el rotllet d’entrama farcida de can picada, pebrot, ou i olives o el sushi de capipota amb alvocat, pebrot i pastanaga- ofereix servei a més de quaranta restaurants de la ciutat.