Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Activitats

< Tornar al llistat
26 Feb
Gastronomia

Carnaval de Tapes

Els bars dels mercat ofereixen una tapa o plat de carnaval als clients. Hi participen tots els bars oberts i les propostes van des de les gambes a l’ajillo del Ramblero fins a les minibombes amb salsa d’ají groc, allioli i brava del Quim de la Boqueria, passant pel salmó i formatge cremós amb mousse de cibulet i porro fregit del Restaurant la Gardunya, les sardines amb ‘taboulé’ libanès i ‘tzatziki’ del Bar Boqueria, la ‘zamburiña’ amb pernil del Kiosk Universal o el ‘pepito’ de botifarra d’ou del Cafès Victòria. Alguns fins i tot, com el Bar Central, ofereixen tres propostes tribut a la gastronomia catalana: verat en escabetx, mandonguilles amb sípia i mongetes amb botifarra.