Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
02 Mai
Producte

Cirera

Fruita de temporada, la cirera conté hidrats de carboni, fibra, vitamina C, indispensable perquè el nostre organisme funcioni bé, i A, necessària per tenir la pell i la retina en bon estat. També té minerals com el potassi i el calci, indispensables per als nostres músculs i ossos.

Un altre component són els antioxidants, que prevenen l’activitat dels radicals lliures que fan envellir l’organisme, i ens ajuden a mantenir les articulacions sanes, la pell elàstica i a millorar la circulació sanguínia. Si bé tot són avantatges, també tenen un perill: el seu pinyol conté unes substàncies que es transformen en cianur quan es digereixen. Per això és important no trencar-lo ni empassar-lo i anar molt amb compte amb licors preparats de manera casolana, que normalment fan servir el pinyol picat per potenciar-ne el gust.

La seva temporada va de l’abril al juliol, sent els mesos de maig i juny quan estan en el millor moment. Quan les comprem, no els treiem la cueta, perquè no perdin el suc, i la millor forma de menjar-les és al natural, tot i que també formen part de pastissos i cremes fredes.