Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
15 Jul
Recepta

Cloïsses a la marinera

Ingredients: 500 g de cloïsses, 2 grans d’all, 200 ml d’aigua, 100 g de tomàquet fregit casolà, 50 ml de conyac, oli d’oliva i un manat de julivert.

Preparació: Sofregeix els alls trinxats amb un bon raig d’oli en una cassola de fang i, abans que l’all es comenci a enrosir, afegeix-hi les cloïsses. Incorporar-hi el conyac i flameja-ho. Afegeix-hi el tomàquet fregit, el julivert picat i l’aigua. Deixa-ho coure durant 4-5 minuts fins que les cloïsses s’obrin i ja el pots servir.

Pots canviar l’aigua per brou de peix si vols un extra de gust.

Recepta de Peix i Marisc Nineta, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide