Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
20 Mai
Recepta

Costelles de porc amb pinya

Ingredients: 8 costelles de porc, 1 pinya, 1 tall de formatge brie, 1 cullerada de mel, oli d’oliva, herbes aromàtiques i sal.

Preparació: Fregeix les costelles fins que s’enrosseixin en una paella amb una mica de sal i un raig d’oli. En una altra paella amb una mica d’oli, fregeix la pinya, feta a talls, i quan estigui rossa afegeix-hi una cullerada de mel i deixa-la caramelitzar uns 2-3 minuts. Serveix les costelles amb la pinya i escampa-hi herbes aromàtiques per sobre.

Si vols un extra de gust, abans de coure-les a la paella, obre les costelles sense separar-les del tot i introdueix-hi làmines fines de formatge brie.

Recepta d’Eva Lugo Carnisseria, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide