20 Mai
Recepta
Costelles de porc amb pinya
Ingredients: 8 costelles de porc, 1 pinya, 1 tall de formatge brie, 1 cullerada de mel, oli d’oliva, herbes aromàtiques i sal.
Preparació: Fregeix les costelles fins que s’enrosseixin en una paella amb una mica de sal i un raig d’oli. En una altra paella amb una mica d’oli, fregeix la pinya, feta a talls, i quan estigui rossa afegeix-hi una cullerada de mel i deixa-la caramelitzar uns 2-3 minuts. Serveix les costelles amb la pinya i escampa-hi herbes aromàtiques per sobre.
Si vols un extra de gust, abans de coure-les a la paella, obre les costelles sense separar-les del tot i introdueix-hi làmines fines de formatge brie.
Recepta d’Eva Lugo Carnisseria, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide
Preparació: Fregeix les costelles fins que s’enrosseixin en una paella amb una mica de sal i un raig d’oli. En una altra paella amb una mica d’oli, fregeix la pinya, feta a talls, i quan estigui rossa afegeix-hi una cullerada de mel i deixa-la caramelitzar uns 2-3 minuts. Serveix les costelles amb la pinya i escampa-hi herbes aromàtiques per sobre.
Si vols un extra de gust, abans de coure-les a la paella, obre les costelles sense separar-les del tot i introdueix-hi làmines fines de formatge brie.
Recepta d’Eva Lugo Carnisseria, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide