Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
07 Des
Recepta

Crep de safrà amb xocolata blanca, caqui i pètals frescos

Ingredients:

Per a la crep: 125 g de farina, 2 ous, 250 ml de llet, 50 g de mantega, 3 brins de safrà, 5 g de sucre i un pessic de sal.

Per al farcit: 200 g de xocolata blanca, 1 caqui, 2 brins més de safrà i flors fresques àcides i dolces (margaridetes, flors de llimoner, pensaments, begònies, oxalis, malva, lantana...)

 

Preparació:

El dia abans, deixem la llet en un pot tapat, a la nevera, amb el safrà a dins.

L’endemà fem la massa per a les creps i afegim tots els ingredients al vas del túrmix i els triturem.

Desfem la xocolata blanca amb un parell de brins de safrà, al bany marina, i hi afegim el caqui que haurem pelat prèviament.

En una paella per a creps que abans haurem pintat amb mantega hi posem una mica de la massa. Quan comenci a quallar, li donem la volta amb una pala de fusta i li posem la barreja de xocolata blanca.

Abans de tancar la crep, li posem els pètals frescos de flors i ja la podem servir.

Recepta de la xef Iolanda Bustos per al taller Boqueliciosa del Boqueria180.

Mira'n el vídeo aquí.