15 Abr
Comunitat
Cuina de Mali
Nova cita amb ‘Els Dilluns de la Boqueria’, el 15 d’abril, amb la Laia Barri i en Keita Mady, un dels nostres pagesos. Ens presentaran la cuina de Mali en una sessió que girarà al voltant de dos productes, l’okra i el cacauet, de producció pròpia ja que en Keita els planta als seus camps del Baix Llobregat.
Cuinaran diversos plats que després tastarem, com ara okra a la planxa i guisada, ‘tiga ilale’, un aperitiu de cacauet bullit i ‘mafe tiga’, un estofat de pollastre amb cacauet. I potser alguna sorpresa més.
18.00 a 20.00 h
Entrada gratuïta. Places limitades. Inscripcions a elmercatdelaboqueria@gmail.com del dia 6 al dia 13 d’abril.
Cuinaran diversos plats que després tastarem, com ara okra a la planxa i guisada, ‘tiga ilale’, un aperitiu de cacauet bullit i ‘mafe tiga’, un estofat de pollastre amb cacauet. I potser alguna sorpresa més.
18.00 a 20.00 h
Entrada gratuïta. Places limitades. Inscripcions a elmercatdelaboqueria@gmail.com del dia 6 al dia 13 d’abril.