Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
08 Oct
Notícies

La Boqueria, a la fira Mercat de Mercats

Sis parades i dos bars del mercat hi ofereixen els seus productes, el comerciant Eduard Soley forma part dels ‘Artistes de Mercat’ i Quim Márquez del Quim de la Boqueria participa a l’Aula Gastronòmica.

Les parades participants a la fira Mercat de Mercats, ubicada a l’avinguda de la Catedral i que aquest any celebra el desè aniversari, són Vidal Pons 1897, Soley Boqueria, Rostisseria Ramon/Catalonian Food, SprimFruitOlives FrancescOlives Graus i es poden trobar a l’espai de ‘Parades de Mercat’. Els bars, situats a l’espai ‘Tapes de mercat’, són El Quim de la Boqueria i Kiosk Universal, a més de la proposta vegana Bitania Proteína Vegana Barcelona.

Entre els ‘Artistes de Mercat’

Aquest any Eduard Soley, de la parada Soley Boqueria i un habitual de la fira ja que hi ha participat des del primer any, té una participació destacada a Mercat de Mercats ja que se’l podrà escoltar parlant del món del picant com a ‘Artista de Mercat’ el dia 18 de 18 a 18.30 h. Diumenge dia 20 acompanyarà Carles Gaig en la ponència ‘Celebrem 10 anys’ a l’Aula Gastronòmica, de les 13.30 a les 14 h.

Un altre dels representants del mercat que repeteix a l’Aula Gastronòmica és Quim Márquez, el Quim de la Boqueria que, després de la seva experiència de l’any passat, aquesta edició hi torna amb una ponència sobre burgers i enterpans gourmets que es podrà escoltar el dia 18 de les 16 a les 16.30 h.

Visita dels ‘7Magnífics’

Dissabte dia 19, de les 12.15 a les 13 h i a l’Aula Gastronòmica, hi haurà ocasió d’escoltar què tenen a dir sobre el futur dels mercats del món diversos representants dels ‘7 Magnífics’, una aliança formada pels mercats de la Boqueria, el berlinés Markthalle Neun, els australians Sydney Fish Market de Sydney i Queen Victoria Market de Melbourne, el Borough Market de Londres, el Central Market de Budapest i el Pike Place Market de Seattle.

També a les ‘Tapes de Mercat’

Durant els tres dies de la fira, els bars Kiosk Universal i El Quim de la Boqueria, a més de l’establiment Bitania Proteína Vegana Barcelona, propietat d’un comerciant del mercat, oferiran dues gastropropostes cadascun en l’espai ‘Tapes de Mercat’: broqueta de pollastre amb salsa romesco i saltat de bolets amb mousse de foie del Kiosk, hamburguesa de wagyu de bou amb escuma de foiegras i ou planxat amb bolets variats i reducció de Porto, del Quim, i timbal de carbassó amb carbassa, alga wakame i tofu provençal i arròs asiàtic ecològic amb fruit secs i allioli de pastanaga i poma del Bitania.

Els horaris dels tres dies de fira són: divendres de 12 a 21.30 h; dissabte, d’11 a 22 h i diumenge, d’11 a 21 h. Consulteu el programa de Mercat de Mercats