05 Mai
Notícies
La Boqueria se suma al GastroPirineus Online
El pròxim 9 de maig la Boqueria se suma al GastroPirineus Online, la primera edició virtual d’aquesta trobada gastronòmica professional que s’havia de celebrar presencialment els dies 18 i 19 de maig a Puigcerdà. Quim Márquez, del Quim de la Boqueria, i Jordi Asín, del Pinotxo Bar, són dos dels 32 cuiners i cuineres d’arreu de Catalunya, la Val d’Aran, Andorra i l’Alta Cerdanya que protagonitzaran les sessions que s’emetran durant 12 hores seguides, de les 9 del matí a les 21 hores.
L’emissió es farà a través del canal Gastroevents Online de Youtube i algunes de les intervencions seran en directe, des del plató instal·lat al Food Lab de Riudellots de la Selva, i altres en streaming o gravades des de les cuines de casa o dels seus establiments. Hi participen xefs com Nandu Jubany, Joan Roca, Fina Puigdevall, Paco Pérez, els Germans Torres, Carles Gaig, Oriol Castro del Disfrutar, o Iolanda Bustos i també experts com Toni Massanés, de la Fundació Alícia, Clara Antúnez, amb un tast d’aigua Vilajuïga, i representants de les empreses Celler Gramona, Cooperativa del Cadí i Parlem Telecom.
L’emissió es farà a través del canal Gastroevents Online de Youtube i algunes de les intervencions seran en directe, des del plató instal·lat al Food Lab de Riudellots de la Selva, i altres en streaming o gravades des de les cuines de casa o dels seus establiments. Hi participen xefs com Nandu Jubany, Joan Roca, Fina Puigdevall, Paco Pérez, els Germans Torres, Carles Gaig, Oriol Castro del Disfrutar, o Iolanda Bustos i també experts com Toni Massanés, de la Fundació Alícia, Clara Antúnez, amb un tast d’aigua Vilajuïga, i representants de les empreses Celler Gramona, Cooperativa del Cadí i Parlem Telecom.