Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
21 Des
Recepta

Micuit d’ànec amb cacau, espècies i caramel de Bock Damm

Ingredients: 1 foie gras d’ànec sencer, sal i pebre negre, 3 cullerades de cacau en pols, 1 cullerada de curri en pols, 1 cullerada de pebre vermell dolç en pols, 1 ampolla de cervesa negra Bock Damm, 2 cullerades de sucre negre i sal Maldon.


Preparació:

Li treiem les venes amb molta cura al foie gras un cop el tinguem totalment temperat.

Li afegim la barreja d’espècies, el sucre i la cervesa negra i el deixem marinant.

Un cop marinat, l’emboliquem amb paper film i li donem forma cilíndrica.

En una olla amb vaporera el deixem 6 minuts i el refresquem amb aigua i gel.

El deixem reposar durant 12 hores, el tallem a rodelles, l’empolvorem amb sal Maldon  i ja el podem servir.

 

Recepta del xef Borja Sierra per al taller Nadal amb Estrella del Boqueria180.