Presidida per Jordi Mas, està formada per 17 persones, i té al president sortint, Salvador Capdevila, com a president honorífic per a tasques de representació institucional.
El nou cicle d’homenatges a personatges emblemàtics del món de la gastronomia ha començat amb un dels més entranyables del mercat: en ‘Juanito’ del Bar Pinotxo.
El 1932 van arribar les primeres caixes a la Boqueria i Gemma Badia, alcaldessa de Gavà, ho ha volgut rememorar amb una visita al mercat barceloní.
Ramaderes, vins curatius, formatges i cuina oblidada són els temes d’alguns dels llibres que es trobaran a les parades aquest Sant Jordi. Parlem amb els seus autors en un Ben Acompanyats molt literari.
Parlem Telecom, Cellnex Telecom i Lenovo fan una demostració de compra online de productes amb realitat augmentada i en temps real al mercat.
Es pot comprar online a 32 parades de totes les categories alimentàries a través de compra.boqueria.barcelona la nova plataforma de compra online que substitueix l’apliació Manzaning.
Dos membres de l’equip de cuina del buc escola van cuinar a l’Espai Boqueria en una sessió on també va participar el xef del Quim de la Boqueria.
L’objectiu és fer que els participants siguin més autònoms a la cuina i no depenguin només de plats precuinats.
Pau Vidal, Maria Teresa Di Marco i Carlos Zanón van parlar sobre aquestes dues figures i la cuina siciliana en una activitat inclosa dins la 17 edició de la BCNegra.