Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informacióAcceptar
La part posterior de la Boqueria, juntament amb els edificis d’habitatges de la plaça i l’Escola Massana, acull un fris fotogràfic amb imatges de Jorge Ribalta que mostren la reforma de la plaça del 2005 al 2018.
Amb un pastís de Christian Escribà el passat 27 de febrer es va cloure Boqueria180, el programa d’activitats per celebrar el 180 aniversari del mercat que ha comptat amb la participació de convidats de dins i fora del mercat. Malgrat la situació generada per la Covid19 es van poder dur a terme 28 activitats.
Durant quatre mesos i a causa del tall del carrer del Carme per obres, només es pot accedir al pàrquing del mercat per un sol itinerari que passa per la Rambla.
L’Espai Boqueria acull, des d’avui dia 12 de gener i durant les pròximes setmanes, una ronda de sessions online amb candidats a la Presidència de la Generalitat en les pròximes eleccions autonòmiques del 14 de febrer.
Els vint números guanyadors s’emporten un sopar doble valorat en 100€ per comensal. Atesa la situació actual, els guanyadors també tenen la possibilitat de convertir el seu premi en una cistella de productes del mercat valorada en 200€ per número premiat.
Torna el sorteig de 20 sopars gourmet per a dues persones. En aquesta cinquena edició, els restaurants escollits són Ca l’Isidre, Hidden Boqueria i Direkte Boqueria.
L’organització agrupa 81 mercats de l’Estat espanyol, vol defensar la identitat dels mercats municipals i va néixer arran del ‘Manifest de la Boqueria’ del 25 d’octubre del 2019. Salvador Capdevila, de la Boqueria, n’ocupa la vicepresidència primera.
Els comerciants Eduard Soley, Sebas Ortiz, Eva Enguix i Josep Capdevila i el nou Espai Boqueria, que acull tallers de cuina y producte, a la programació gastronòmica de l’esdeveniment.
En marxa l’Espai Boqueria, la nova sala de formació i divulgació dels productes del mercat, la cuina de proximitat, i la gastronomia de Barcelona, situat a peu de mercat i adreçat a tota la ciutadania.