Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

  • Presentat el llibre 'A Taste of Barcelona'
    30 Jun

    Presentat el llibre 'A Taste of Barcelona'

    L’Espai Boqueria va acollir la presentació del llibre, que ressegueix l’evolució de la cuina de Barcelona i Catalunya, en un acte amb les autores, Anna Riera i H, Rosi Song, i una taula rodona posterior amb els xefs Oriol Castro, Ada Parellada i Quim Márquez.
  • Bomba de la Barceloneta
    28 Jun

    Bomba de la Barceloneta

    Recepta del xef Marc Ribas per al taller de Cuina de Barcelona del Boqueria180.
  • Arrenca Cuina 4.0
    25 Jun

    Arrenca Cuina 4.0

    Les jornades són fruit de la col·laboració entre la Boqueria i el Consorci de la Zona Franca i toquen temes diversos relacionats amb els mercats, l’alimentació, l’emprenedoria gastronòmica i la formació de bons hàbits alimentaris.
  • La Boqueria acull el Mobile Lunch 2021
    23 Jun

    La Boqueria acull el Mobile Lunch 2021

    Com ja va fer el 2019, el mercat acull l’acte d’arrencada del Mobile World Congress, en la seva primera edició després de la pandèmia.
  • Godall presenta els seus Lacrima Olea a la Boqueria
    21 Jun

    Godall presenta els seus Lacrima Olea a la Boqueria

    L’acte, que ha servit per presentar les noves varietats, ha comptat amb la participació de la periodista Tana Collados i els xefs Jeroni Castell i Ada Parellada, a més del president de la Cooperativa de Godall, Alexis Albiol.
  • La Boqueria a la II Trobada de Mercats Tradicionals
    18 Jun

    La Boqueria a la II Trobada de Mercats Tradicionals

    El congrés va tenir lloc del 16 al 18 de juny a Santa Cruz de Tenerife i va comptar amb representants de una vintena de mercats i entitats públiques, entre els quals la Boqueria. El seu gerent, Òscar Ubide, va parlar sobre Mercats i Turisme.
  • Projectes per recuperar els quioscos de la Rambla
    11 Jun

    Projectes per recuperar els quioscos de la Rambla

    Alumnes de 1r de Disseny de l’escola Elisava han exposat les propostes a tres parades de flors tancades en una iniciativa que vol convertir-les en espais de difusió cultural per acostar la Rambla als veïns. La cultura local ha estat un instrument destacat pel gerent de la Boqueria per aconseguir-ho en una entrevista a Ràdio Rambles.
  • Coca de sardinetes
    07 Jun

    Coca de sardinetes

    Recepta del xef Germán Espinosa per al taller El Xef Convidat del Boqueria180.

  • La Gilda del Disfrutar
    31 Mai

    La Gilda del Disfrutar

    Recepta dels xefs Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas per al taller El Xef Convidat del Boqueria180.

  • Ajoarriero de llamàntol i cocotxes de bacallà
    17 Mai

    Ajoarriero de llamàntol i cocotxes de bacallà

    Recepta del xef Borja Sierra per al taller Nadal amb Estrella del Boqueria180.

12345  22