Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

  • Quiche d'espinacs
    20 Mai

    Quiche d'espinacs

    Una proposta fàcil de fer que ens resoldrà més d’un àpat
  • Una altra manera de menjar fruita i verdura
    10 Mai

    Una altra manera de menjar fruita i verdura

    Una part de l’oferta de Fruites Mercedes són sucs de fruita i de verdures, que van començar a elaborar tot pensant en la gent a qui li costa menjar aquests aliments. Però en Marc, que és cuiner de formació, aclareix de seguida que un suc no és substitut de cap plat, només un complement.
  • Cirera
    02 Mai

    Cirera

    Fruita local i de temporada, les primeres apareixen al mercat a l’abril i les últimes al juliol.
  • Cuinar amb olives i conserves
    29 Abr

    Cuinar amb olives i conserves

    Les conserves poden salvar més d’un àpat. Així ho veu l’Imma, de la parada Olives Francesc, que les reivindica a la cuina, com també fa amb les olives.
  • Pizza Georgina
    15 Abr

    Pizza Georgina

    Qualsevol moment és bo per a una pizza, i més si l’hem fet nosaltres mateixos
  • Nova tanda d’activitats ‘Els Dilluns de la Boqueria’
    06 Abr

    Nova tanda d’activitats ‘Els Dilluns de la Boqueria’

    Sessions sobre cuina de Mali, amb olives i conserves, sucs saludables i plats de revetlla componen el programa d’aquests mesos de primavera.
  • Tonyina
    03 Abr

    Tonyina

    Peix blau amb proteïnes, greix, vitamines i una important quantitat de iode, un mineral molt beneficiós per al nostre metabolisme.
  • Plantar verdures foranes al Baix Llobregat
    01 Abr

    Plantar verdures foranes al Baix Llobregat

    Els clients habituals de les parades de les pageses segur que ja han tastat alguna de les verdures foranes que en Keyta cultiva als seus camps del Baix Llobregat.
  • Presentada la nova Aula Boqueria
    28 Mar

    Presentada la nova Aula Boqueria

    Després de les obres de renovació, l’espai gastronòmic es va presentar en societat amb l’objectiu d’acostar els productes del mercat al client particular.
  • Pèsol
    20 Mar

    Pèsol

    Tot i el seu color verd, són llegums, i la seva temporada va de març a maig.
1  678910  13