Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
19 Ago
Recepta

Pastís de poma

Ingredients: 1 iogurt de llimona o natural, 4 ous sencers, 2 gotets de iogurt plens de sucre, 3 gotets de iogurt plens de farina, 1 sobre de llevat, 1 rajola d’anís, la pell ratllada d’una llimona i 1 poma golden ratllada.

Preparació: Posa tots els ingredients junts, menys la poma ratllada, en un bol i barreja-ho fins que et surti una massa uniforme.

Unta un motlle de pastís amb mantega i posa-hi la poma golden ratllada i, al damunt, la massa.

Escalfa el forn a 190 graus. Un cop calent, fica-hi el pastís i deixa’l entre 12 i 20 minuts, segons el gruix que t’hagi quedat, a 190 graus. Per comprovar si està cuit, clava-hi un ganivet: si surt sec, el pastís està llest, però si té trossets de massa enganxats, deixa’l una estona més al forn perquè s’acabi de coure.

Deixa’l refredar, desemmotlla’l ajudant-te amb un ganivet i ja el pots servir.

Recepta de La Boutique de la Fruita, del llibre La cuina de la Boqueria, d’Àngel Peix i Jordi Anglí