06 Jul
Notícies
Pinotxo i Quim nous 'Solets' de la Guia Repsol
A més dels ‘Sols’, ara la Guia Repsol també atorga ‘Solets’, una nova qualificació per reconèixer els llocs gastronòmics que “ens agraden a tots” i que “recomanaries a un amic o conegut de pas per la teva ciutat perquè és un encert segur”. Ha començat reconeixent un miler de locals gastronòmics a tot el territori de l’Estat, dos dels quals són a la Boqueria: el Bar Pinotxo i el Quim de la Boqueria.
La nova distinció de la Guia Repsol té una clara vocació popular, “perquè l’usuari trobi una opció que sigui apta per a qualsevol butxaca” i és diferent dels Sols, que tenen aspiració gastronòmica, mentre que aquests s’adrecen més “a la quotidianitat, l’àmbit local i un tiquet més barat”, segons va explicar María Ritter, directora de la publicació.
Per atorgar els reconeixements, un equip de 40-50 experts en gastronomia repartits per tot el territori estatal van fer la primera selecció de mil Solets, dividits en diverses categories: ‘restaurants i menús del dia’, ‘bars, tasques i barres’, ‘cafeteries, pastisseries i geladeries’, ‘vinoteques, cellers o sidreries’, i ‘fast good o chiringuitos i terrasses’. En el cas dels dos establiments de la Boqueria, el Bar Pinotxo està inclòs en la categoria ‘bars, tasques i barres’ mentre que el Quim de la Boqueria ho està a ‘restaurants i menús del dia’.
El llistat complet es pot consultar al web de Guia Repsol i té una edició quatrimestral, de manera que cada tres mesos s’hi afegiran més locals que vagin guanyant els Solets.
La nova distinció de la Guia Repsol té una clara vocació popular, “perquè l’usuari trobi una opció que sigui apta per a qualsevol butxaca” i és diferent dels Sols, que tenen aspiració gastronòmica, mentre que aquests s’adrecen més “a la quotidianitat, l’àmbit local i un tiquet més barat”, segons va explicar María Ritter, directora de la publicació.
Per atorgar els reconeixements, un equip de 40-50 experts en gastronomia repartits per tot el territori estatal van fer la primera selecció de mil Solets, dividits en diverses categories: ‘restaurants i menús del dia’, ‘bars, tasques i barres’, ‘cafeteries, pastisseries i geladeries’, ‘vinoteques, cellers o sidreries’, i ‘fast good o chiringuitos i terrasses’. En el cas dels dos establiments de la Boqueria, el Bar Pinotxo està inclòs en la categoria ‘bars, tasques i barres’ mentre que el Quim de la Boqueria ho està a ‘restaurants i menús del dia’.
El llistat complet es pot consultar al web de Guia Repsol i té una edició quatrimestral, de manera que cada tres mesos s’hi afegiran més locals que vagin guanyant els Solets.