Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
06 Jul
Notícies

Pinotxo i Quim nous 'Solets' de la Guia Repsol

A més dels ‘Sols’, ara la Guia Repsol també atorga ‘Solets’, una nova qualificació per reconèixer els llocs gastronòmics que “ens agraden a tots” i que “recomanaries a un amic o conegut de pas per la teva ciutat perquè és un encert segur”. Ha començat reconeixent un miler de locals gastronòmics a tot el territori de l’Estat, dos dels quals són a la Boqueria: el Bar Pinotxo i el Quim de la Boqueria.

La nova distinció de la Guia Repsol té una clara vocació popular, “perquè l’usuari trobi una opció que sigui apta per a qualsevol butxaca” i és diferent dels Sols, que tenen aspiració gastronòmica, mentre que aquests s’adrecen més “a la quotidianitat, l’àmbit local i un tiquet més barat”, segons va explicar María Ritter, directora de la publicació.

Per atorgar els reconeixements, un equip de 40-50 experts en gastronomia repartits per tot el territori estatal van fer la primera selecció de mil Solets, dividits en diverses categories: ‘restaurants i menús del dia’, ‘bars, tasques i barres’, ‘cafeteries, pastisseries i geladeries’, ‘vinoteques, cellers o sidreries’, i ‘fast good o chiringuitos i terrasses’. En el cas dels dos establiments de la Boqueria, el Bar Pinotxo està inclòs en la categoria ‘bars, tasques i barres’ mentre que el Quim de la Boqueria ho està a ‘restaurants i menús del dia’.

El llistat complet es pot consultar al web de Guia Repsol i té una edició quatrimestral, de manera que cada tres mesos s’hi afegiran més locals que vagin guanyant els Solets.