Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
15 Abr
Recepta

Pizza Georgina

Ingredients: 500 g de farina, 250 ml d’aigua, 10 g de llevat de forner, 55 ml d’oli d’oliva, 10 g de sal, 300 g de tomàquet vermell triturat, mig pebrot vermell tallat a daus, 50 g de formatge rocafort, 50 g de formatge parmesà, 50 g de formatge gouda, 1 unitat de mozzarella, sal, pebre i sucre.

Preparació: Barreja l’aigua amb el llevat i, quan estigui ben barrejat, afegeix-hi 25 ml d’oli, la sal i la farina. Amassa-ho bé i deixar-ho reposar. Amb un corró, estira la massa ben fina, dóna-li forma i fes-ne una precocció a 180 graus durant 5 minuts.

Mentre la massa reposa, prepara la salsa de tomàquet: posa els 30 ml que et queden d’oli en una paella i, quan estigui calent, afegeix-hi el pebrot vermell tallat a daus, ofega’l 5 minuts i afegeix-hi el tomàquet triturat. Deixa que cogui durant mitja hora i condimenta-ho amb sal, pebre i sucre. Cola-ho i reserva-ho.

Per muntar la pizza, escampa unes cullerades de la salsa de tomàquet i sobre la massa precuita. A sobre, posa-hi els diversos formatges, ben repartits, i remata-ho amb la mozzarella esmicolada. Enforna-ho 5 minuts a 180 graus i ja la pots servir.

Recepta d’Eslice Pizza, del llibre La cuina de la Boqueria, d’Àngel Peix i Jordi Anglí