Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
11 Oct
Recepta

Porros amb salsa verda

Ingredients:  1 k de porros, oli d’oliva verge, pebre negre.  Per a la salsa verda: all, oli d’oliva, farina, brou vegetal, bitxo, julivert i vi blanc.

 

Preparació:  

Posem el porro sencer  al forn a 200 graus durant 35 minuts.  El pelem i el reservem.

Per fer la salsa, ofeguem l’all amb el bitxo i l’oli d’oliva, hi afegim la farina i el brou vegetal i el cuinem durant tres minuts perquè ens quedi la textura que busquem. La colem, la tornem a posar al foc i la lliguem amb l’oli verge.

Hi afegim el julivert picat i el porro tallat a trossos i ho seguim cuinant a foc baix durant tres minuts.  Hi incorporem el vi blanc i ho deixem coure un minut més.

Emplatem,  salsegem i ho acabem amb una mica de pebre negre i oli d’oliva verge per sobre.

 

Recepta del xef Romain Fornell  per al taller El Xef Convidat del Boqueria180.