Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
19 Gen
Notícies

Presentada la 5 Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

L’Espai Boqueria va acollir ahir la presentació de la 5 edició de la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts que torna a ser presencial després que l’any passat s’hagués de fer de manera virtual a causa de la pandèmia de la Covid19. La delegació del municipi del Baix Llobregat, encapçalada pel seu alcalde, Miguel Comino, va explicar les principals novetats de l’edició d’aquest any, que tindrà lloc del 22 al 24 de gener, en un acte que es va emetre també per streaming i va comptar amb la presència de Montserrat Ballarín, regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona.

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, va presentar, juntament amb Xavi Gómez, regidor de Promoció Econòmica, i Eugeni Muñoz, pastisser i impulsor de la mostra, una edició que se celebrarà a la Carpa de Pastisseria de la plaça de la Vila de Sant Vicenç, amb entrada gratuïta per al públic i demostracions i degustacions de 12 mestres pastissers de tot el món com Camila Elizalde, Esther Roela, Francisco Broccolo, Jesús Fuentes, Martina Sampaolo i Cris Massana, Richard Hawke, Ivan Pascual, Guilhermet Guise, Pepe Leotta i Carla Rodrigues i l’Institut Dertosa. A més, com és habitual, s’atorgarà el premi Fava de Cacau 2022, per al qual competeixen les 50 millors pastisseries de Catalunya.

Després d’unes paraules de benvinguda de Montserrat Ballarín, que va destacar la vocació internacional i de país de la Boqueria, els representants de Sant Vicenç dels Horts van explicar les principals novetats de l’edició d’aquest any – com ara el respecte per al medi ambient amb l’ús de material reciclat per a la construcció dels espais de l’esdeveniment o l’ús constant de la traducció al llenguatge de signes perquè sigui una trobada encara més accessible i inclusiva. També van informar detalladament de les mesures de seguretat contra la Covid19, ja que es tracta d’una edició presencial: a més de la distància de seguretat i la mascareta obligatòria, la carpa és més gran, es buidarà després de cada demostració i les degustacions es faran fora de la carpa, en un esdeveniment que s’ha segmentaritzat i compta amb la presència d’agents cívics per evitar aglomeracions i controlar els fluxes d’assistents.