Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
20 Mai
Recepta

Quiche d'espinacs

Ingredients: 1 manat d’espinacs frescos, 1 paquet de massa de pasta trencada, 200 g de bacó, 100 g de formatge ratllat, 4 ous, 400 ml d’aigua i 200 ml de nata líquida.

Preparació: Renta els espinacs i cou-los breument en un cassó amb 400 ml d’aigua. Cola’ls i reserva’ls. Talla a tires el bacó, fregeix-les lleugerament, tritura-les i reserva-les també.

Folra un motlle de pastís pla amb la pasta trencada. En un recipient, bat els ous amb la nata i el formatge, afegeix-hi els espinacs i el bacó i aboca la barreja en el motlle folrat.

Cou la quiche a la part inferior del forn durant 30 minuts a 190 graus. Treu-la del forn i ja la pots servir.

Recepta de Morilla Fruites, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide