01 Mar
Recepta
Timbal de truita de patates amb pernil ibèric
Ingredients: 4 ous, 150 g de pernil ibèric, 4 patates mitjanes, 1 ceba, 1 tòfona (opcional), 4 talls de formatge brie, 40 ml d’aigua, oli d’oliva, vinagre i sal.
Preparació: En una paella amb oli ben calent, ofega les patates i la ceba tallades a daus. Un cop enrossides, retira-les del foc i reserva-les.
En un cassó amb aigua, sal i un raig de vinagre, cou els ous sense closca durant 3 minuts fins que la clara quedi cuita i el rovell líquid. Retira’ls i reserva’ls.
Prepara 4 motlles individuals. Col·loca-hi la patata i la ceba i acompanya-ho de talls de pernil. Afegeix a cadascun un ou escalfat i un tall de formatge brie, que es fondrà amb l’escalfor.
Recepta de Mas Gourmets, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide
Preparació: En una paella amb oli ben calent, ofega les patates i la ceba tallades a daus. Un cop enrossides, retira-les del foc i reserva-les.
En un cassó amb aigua, sal i un raig de vinagre, cou els ous sense closca durant 3 minuts fins que la clara quedi cuita i el rovell líquid. Retira’ls i reserva’ls.
Prepara 4 motlles individuals. Col·loca-hi la patata i la ceba i acompanya-ho de talls de pernil. Afegeix a cadascun un ou escalfat i un tall de formatge brie, que es fondrà amb l’escalfor.
Recepta de Mas Gourmets, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide