Torna Acull un Plat a l'Espai Boqueria
Avui l’Espai Boqueria allotja un nou showcooking d’Acull un Plat x Mercats de Barcelona, un esdeveniment que va posar en marxa la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat l’estiu del 2019 i que es va dur a terme per primer cop a la Boqueria la tardor de l’any passat.
Acull un plat és un projecte d’inclusió de les persones refugiades i migrants que té l’objectiu d’acostar les històries i receptes que les han acompanyat en el seu viatge fins a Catalunya. Aquest 2021 l’edició té un caràcter nadalenc i, a més de la Boqueria, també es farà al mercat de Sants.
En el cas d’avui, i davant d’un màxim de 24 persones, es cuinarà Atiéké, un plat tradicional de Guinea Conakry, amb l’Ismael i el suport del xef Víctor Galceran, en una activitat gratuïta que vol reivindicar els mercats com a espais de trobada i inclusió social. Pel que fa al dia 14, no deixarem Guinea Conakry perquè es cuinarà Estofat de Ñame, que elaboraran Alhassan amb el suport de la xef Ada Parellada.