Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
27 Set
Recepta

Wagyu

Ingredients: 200 g de wagyu, momiji oroshi i salsa ponzu.

 

Preparació:

Amb la paella ben calenta, afegim un rajolí d’oli i hi posem la carn, per fer una cocció molt curta i només per una cara. 

L’estirem sobre el plat, li posem una mica de pebre i li fem uns talls perquè quedin porcions petites per poder-nos posar a la boca. 

Li afegim una punta de sal, una mica de momiji oroshi, una pasta japonesa a base de nap, acompanyada de yuzu, i unes gotes de ponzu, salsa de soja amb una mica de suc de yuzu.

Recepta del xef Albert Raurich per al taller El Xef Convidat  del Boqueria180.

Mira'n el vídeo aquí.