Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
04 Ago
Recepta

Yuke de tonyina

Ingredients:  4 fulles de caputxina, 100 g de tonyina fresca, 4 ous de guatlla, greix de vaca madurada, salsa Gochujang, alga nori i sal.

 

Preparació:

Tallem la tonyina a trossets petits i li afegim sal. Després, unes cullerades de greix de vaca madurada i una mica de Gochujang, la salsa coreana picant, i ho barregem bé.

La nit abans haurem congelat els ous de guatlla, tècnica que els dona una textura més densa. Els descongelarem una estona abans de preparar el plat.

Per a l’emplatat, posem a cadascuna de les fulles de caputxina una cullerada d’aquest tartar de tonyina, un ou de guatlla i ho rematem amb una mica d’alga nori.

Recepta del xef Albert Raurich per al taller El Xef Convidat  del Boqueria180.

Mira'n el vídeo aquí.