“Vine al cor de Barcelona”Som al cor de la ciutat des del 1836 i cada dia més de 200 comerciants pugem les persianes preparats per al repte d’oferir-te el bo i millor de la gastronomia local i mundial. Vine a conèixer-nos. Volem ajudar a cuidar-te amb els millors productes i ser part de la teva vida. Entra al cor de Barcelona. Tenim lloc per a tothom
El programa de cuina "Qui cuina avui?" ens porta una nova proposta deliciosa amb un dels grans tresors gastronòmics de la temporada: la tòfona. En aquesta ocasió, des del mercat de la Boqueria, el cuiner Xavier Pellicer ens mostra com preparar una espiral de truita de patata amb tòfona, una recepta creativa en què no falta l’aroma inconfusible d’aquest fong tan especial.
El programa de cuina "Qui cuina avui?" ens porta al litoral català amb una recepta tradicional i saborosa: amanida de gambes de Palamós cuites amb aigua de mar, un plat que ressalta el millor dels productes del mar. En aquesta ocasió, el xef Carles Gaig ens guia pas a pas per elaborar aquesta delícia marinera, un homenatge a la cuina de proximitat i al Mediterrani combinant sabors i textures.
Aquest dijous, Líquid Boqueria ha organitzat la primera Fira del Líquid a la Boqueria, una jornada que ha posat al centre els petits elaboradors de proximitat. En aquesta primera edició, durant el matí s’han presentat els vins prèmium del celler Bielsa Ruano, i a la tarda s’ha celebrat un tast obert al públic, en el qual s’ha comptat amb 9 projectes que han col·laborat a la botiga.