Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

  • Carbassó
    05 Jun

    Carbassó

    Hortalissa d’estiu, molt versàtil a la cuina i amb un 95 % d’aigua, es pot menjar tant crua com cuita.
  • Un tast de cuina coreana
    31 Mai

    Un tast de cuina coreana

    Els fans de la cuina del país asiàtic tenen l’oportunitat de menjar-ne a casa amb les propostes per emportar de la parada Masitta, al mercat des del 2002.
  • Candidats a les municipals barcelonines de tapes al mercat
    24 Mai

    Candidats a les municipals barcelonines de tapes al mercat

    Trobada distesa dels alcaldables de PSC, PP i C’S i els números 2 i 3 de Junts x Catalunya i ERC.

  • Quiche d'espinacs
    20 Mai

    Quiche d'espinacs

    Una proposta fàcil de fer que ens resoldrà més d’un àpat
  • Una altra manera de menjar fruita i verdura
    10 Mai

    Una altra manera de menjar fruita i verdura

    Una part de l’oferta de Fruites Mercedes són sucs de fruita i de verdures, que van començar a elaborar tot pensant en la gent a qui li costa menjar aquests aliments. Però en Marc, que és cuiner de formació, aclareix de seguida que un suc no és substitut de cap plat, només un complement.
  • Cirera
    02 Mai

    Cirera

    Fruita local i de temporada, les primeres apareixen al mercat a l’abril i les últimes al juliol.
  • Cuinar amb olives i conserves
    29 Abr

    Cuinar amb olives i conserves

    Les conserves poden salvar més d’un àpat. Així ho veu l’Imma, de la parada Olives Francesc, que les reivindica a la cuina, com també fa amb les olives.
  • Pizza Georgina
    15 Abr

    Pizza Georgina

    Qualsevol moment és bo per a una pizza, i més si l’hem fet nosaltres mateixos
  • Nova tanda d’activitats ‘Els Dilluns de la Boqueria’
    06 Abr

    Nova tanda d’activitats ‘Els Dilluns de la Boqueria’

    Sessions sobre cuina de Mali, amb olives i conserves, sucs saludables i plats de revetlla componen el programa d’aquests mesos de primavera.
  • Tonyina
    03 Abr

    Tonyina

    Peix blau amb proteïnes, greix, vitamines i una important quantitat de iode, un mineral molt beneficiós per al nostre metabolisme.