Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Activitats

< Tornar al llistat
27 Mar
Comunitat

Barreja: productes i cultura

Arrenca la programació de ‘Els Dilluns de la Boqueria’, una de les activitats previstes en el nostre programa ‘Keep Calm & Boqueria’, adreçat a la ciutadania de Barcelona i centrat en la gastronomia i el producte.

Per aquesta primera cita, us proposem una conversa amb els bloguers Los Foodistas i el cuiner Quim Márquez, el Quim de la Boqueria, sobre com s’incorporen els productes forans a les cuines locals prenent com a base tres productes d’origen estranger que actualment figuren com a propis de la cuina de la Península: els tomàquets, les patates i l’arròs.

La sessió s’acabarà amb un tast de propostes elaborades per en Quim i el seu fill Yuri, en els quals tindran protagonisme nous productes que han vingut per quedar-se com el coriandre, el gingebre, la chia, el lulo o el tomàquet d’arbre. El tast s’acompanyarà amb vins de la D.O. Penedès, un dels patrocinadors del nostre mercat.

Aula Boqueria
18.30 a 20.30 h

Entrada gratuïta. Places limitades. Inscripcions a pinfo@boqueria.info abans del dia 27 de març a les 14 h