Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
27 Des
Producte

Bombons de micuit

Per al sopar de la nit de Cap d’Any, Aviram Maria José i Nerea us proposa com a entrants uns bombons fets amb micuit cent per cent d’ànec, no mousse, i ametlla caramelitzada, que van en caixes de 12 unitats (14€) o talls de micuit (70€/K), que podeu arrodonir amb unes croquetes de carn d’olla, ceps i pernil ibèric (18€/k) que encantaran als petits de la casa. I per acabar-ho de completar, un confit d’ànec (4,75€ la unitat), molt fàcil de fer al forn mentre acabeu els preparatius de la celebració.

I com que després del 31 ve l’1, i després de sopar, s’ha de dinar, la Maria José i la Nerea preparen uns rodons de pollastre i conill farcit, tot desossant els animals i omplint-los de pernil i formatge o de fruits secs i carn picada (pollastre) i de bacó, fruits secs i carn picada (conill). Però si els voleu d’alguna altra cosa també us el personalitzaran. En funció del farcit, el podreu comprar a entre 14 i 21 €/kg, el pollastre, i a 18-21€/kg, el conill. I una informació important: de rodó de pollastre en fan tot l’any. El de conill només per Nadal i amb encàrrec previ perquè desossar-lo porta molta més feina.

Ja tenim el nostre rodó i ara, com el preparem? La Nerea desgrana els ingredients: ceba, llorer, una cabeça d’alls, oli, fruits secs i un raig d’alcohol –vi blanc o brandi. Tot dins d’una cassola i a rostir-se a foc mitjà. Cal calcular una hora per quilo i us quedarà més gustós així que al forn, que el resseca massa. Fet a talls i acompanyat amb unes patates o unes cebes de platillo pot ser el plat principal d’un àpat que podeu completar amb un caldo de carn d’olla suau o uns canelons d’espinacs.

La parada de la Maria José i la Nerea es va obrir a la dècada del 1960 i sempre s’ha dedicat a l’aviram. En tots aquests anys es van traslladar un sol cop: dels porxos –on estaven al costat del Pinotxo- fins al lloc actual, que havia estat el primer bar de Quim Márquez, el Quim de la Boqueria. Ofereixen pollastre i aviram en general, conill i els seus derivats, i venen molt gall dindi per a la celebració d’Acció de gràcies. Al seu taulell també hi trobareu foie, confit d’ànec, embotit de gall dindi i un altre que barreja porc i pollastre.