23 Des
Producte
Botifarra de Nadal
Us imagineu mossegar una botifarra amb gust de farcit de gall dindi? Mas Gourmets, amb la seva vocació per sorprendre amb els seus exclusius productes d'innovació, ho fa possible. Sense sortir de la base de tota botifarra, incorpora els pinyons, les panses i les prunes típiques del tradicional farcit del gall dindi de Nadal, tot donant així un sabor molt sorprenent a un producte tradicional. Les possibilitats d'aquest producte són tantes com la vostra imaginació culinària, per exemple, preparar-la com a barqueta sobre unes llesques fines de pa d'oliva i complementar-lo amb un rajolí de crema balsàmica de vinagre de Mòdena.
A més de sorprendre els clients, a Mas Gourmets els volen facilitar la feina als que no tindran temps per cuinar o no en saben gaire, i els proposen un menú de Nadal amb els plats tradicionals de les festes: escudella de galets farcits de pilota, canelons de Nadal i pollastre farcit per 30€ (a recollir a les botigues el dia 24 al matí). Només us direm que els canelons, fets “a l’estil de l’àvia” estan elaborats amb rostit de vedella, pollastre i porc.
Un altre dels productes sense el qual no marxareu de les parades de Mas Gourmets serà el pernil en les varietats Jabugo (el més gustós, amb menys infiltració de greixos, carn vermellosa, punt més baix de sal i gust molt potent), Guijuelo (el més dolç, amb més greixos, carn rosada i menys temps de curació) i Extremadura (entremig dels dos anteriors, molt equilibrat en gust i sal i amb la carn de tons porpres). I si el que busqueu és tastar coses noves fruit de la innovació, amb la seva marca Canpork us ofereixen exquisideses en embotits com ara la catalana Nikkei, elaborada amb cítrics i xili, que li proporciona un gust molt refrescant, ideal per als entremesos o els minifuets amb curri, mozzarela o rocafort.
Mas Gourmets són a la Boqueria des de la dècada del 1960 i els directius actuals són la tercera generació d’una empresa nascuda el 1945 -quan l’avi va obrir una botiga davant del mercat del Clot- que uneix la xarcuteria d’alta qualitat i l’aposta per la innovació.
A més de sorprendre els clients, a Mas Gourmets els volen facilitar la feina als que no tindran temps per cuinar o no en saben gaire, i els proposen un menú de Nadal amb els plats tradicionals de les festes: escudella de galets farcits de pilota, canelons de Nadal i pollastre farcit per 30€ (a recollir a les botigues el dia 24 al matí). Només us direm que els canelons, fets “a l’estil de l’àvia” estan elaborats amb rostit de vedella, pollastre i porc.
Un altre dels productes sense el qual no marxareu de les parades de Mas Gourmets serà el pernil en les varietats Jabugo (el més gustós, amb menys infiltració de greixos, carn vermellosa, punt més baix de sal i gust molt potent), Guijuelo (el més dolç, amb més greixos, carn rosada i menys temps de curació) i Extremadura (entremig dels dos anteriors, molt equilibrat en gust i sal i amb la carn de tons porpres). I si el que busqueu és tastar coses noves fruit de la innovació, amb la seva marca Canpork us ofereixen exquisideses en embotits com ara la catalana Nikkei, elaborada amb cítrics i xili, que li proporciona un gust molt refrescant, ideal per als entremesos o els minifuets amb curri, mozzarela o rocafort.
Mas Gourmets són a la Boqueria des de la dècada del 1960 i els directius actuals són la tercera generació d’una empresa nascuda el 1945 -quan l’avi va obrir una botiga davant del mercat del Clot- que uneix la xarcuteria d’alta qualitat i l’aposta per la innovació.