28 Des
Producte
Brie de taronja amb Grand Marnier
La Rosa Mari i en David, de Formatgeria Forés, us animen a començar l’any amb formatges d’elaboració francesa: Brie de taronja amb Grand Marnier (també porta mascarpone i val 74,90€/k), Saint Marcellin (3,50€ unitat) i Brie trufat (74,90€/k). Tots són de llet de vaca, però els dos brie amb llet crua mentre que l’altre és pasteuritzada. El de tòfona el tenen per encàrrec durant tot l’any, però els altres dos només per aquestes dates nadalenques. Recomanen menjar-lo amb torrades de pa d’aigua, que no tenen gaire gust i així no enmascaren el dels formatges i, en el cas del Saint Marcellin, amb un complement dolç, com ara melmelada, compota o fins i tot mel. També el trobareu fantàstic amb pa de nous i un toc de forn i maridat amb un vi negre tipus merlot, mentre que el brie millor amb un blanc sec.
A més d’aquests, la Rosa Mari i en David aposten de nou pel rocafort amb pera confitada, vi blanc i mel (70,90€/k), que ja van tenir per Nadal de l’any passat i els clients en van quedar molt contents, o el formatge amb whisky o al vi barolo, el Carrat de Borredà (formatge de cabra de pasta tova en capsetes de 300 gr) o per qualsevol dels formatges artesans de diversos països que té. I, ja que hi sou, per la gelatina de vi de porto, per acompanyar els formatges de pasta tova tipus brie, o la mel amb tòfona.
Però com que no només amb formatge s’omple la taula de les festes, a la parada de la Rosa Mari i en David hi trobareu mantega amb tòfona i una maionesa ideal per fer canapès, all negre, olis com el Neus especial, del Priorat, d’arbequina verda, sal rosa de l’Himàlaia, melmelada de llima i llimona... I, per al cafè o després, grappa de llimona, de gianduia o de canyella elaborada a Godega de Sant’Urbano, a la província italiana de Treviso. No deixem Itàlia perquè, a més de pasta Cipriani, també té panettone de Borsari Maestre Pasticceri, de la regió de Verona, amb gustos diversos: llimona, xocolata, fruits vermells i cafè.
Tercera i quarta generació al mercat, la primera parada li va regalar l’avi de la Rosa Mari a la seva àvia abans de desaparèixer durant la Guerra Civil, i sempre han venut queviures, tot i que ella s’ha enfocat més cap al producte gourmet amb els formatges com a vaixell insígnia, dels quals té més de 150 varietats.
A més d’aquests, la Rosa Mari i en David aposten de nou pel rocafort amb pera confitada, vi blanc i mel (70,90€/k), que ja van tenir per Nadal de l’any passat i els clients en van quedar molt contents, o el formatge amb whisky o al vi barolo, el Carrat de Borredà (formatge de cabra de pasta tova en capsetes de 300 gr) o per qualsevol dels formatges artesans de diversos països que té. I, ja que hi sou, per la gelatina de vi de porto, per acompanyar els formatges de pasta tova tipus brie, o la mel amb tòfona.
Però com que no només amb formatge s’omple la taula de les festes, a la parada de la Rosa Mari i en David hi trobareu mantega amb tòfona i una maionesa ideal per fer canapès, all negre, olis com el Neus especial, del Priorat, d’arbequina verda, sal rosa de l’Himàlaia, melmelada de llima i llimona... I, per al cafè o després, grappa de llimona, de gianduia o de canyella elaborada a Godega de Sant’Urbano, a la província italiana de Treviso. No deixem Itàlia perquè, a més de pasta Cipriani, també té panettone de Borsari Maestre Pasticceri, de la regió de Verona, amb gustos diversos: llimona, xocolata, fruits vermells i cafè.
Tercera i quarta generació al mercat, la primera parada li va regalar l’avi de la Rosa Mari a la seva àvia abans de desaparèixer durant la Guerra Civil, i sempre han venut queviures, tot i que ella s’ha enfocat més cap al producte gourmet amb els formatges com a vaixell insígnia, dels quals té més de 150 varietats.