19 Set
Recepta
Cap i pota

Ingredients (per 2 kg de cap i pota):
Elaboració:
1. Afegir 200 ml d'oli en una cassola, juntament amb 6 alls, 7 bitxos, pernil ibèric i fulles de llorer
2. Tallar la ceba, tirar-la a la cassola, i deixar-ho uns minuts per equilibrar-se
3. Afegir el tomàquet i remenar
4. Afegir els 2 kg de cap i pota, pebre en pols, sal, i barrejar-ho tot
5. Afegir 1 litre de caldo de pollastre o aigua
6. Portar-ho a ebullició i deixar-ho durant 40 minuts a foc lent
7. Afegir un mix d'espècies, remenar, i llest!
- 200 ml oli d'oliva
- 6 alls
- 7 bitxos
- Pernil ibèric
- Fulles de llorer
- 2 cebes (400 g)
- 2 kg de cap i pota
- Tomàquet fregit o natural
- Sal
- Pebre i espècies
- 1 L brou de pollastre
Elaboració:
1. Afegir 200 ml d'oli en una cassola, juntament amb 6 alls, 7 bitxos, pernil ibèric i fulles de llorer
2. Tallar la ceba, tirar-la a la cassola, i deixar-ho uns minuts per equilibrar-se
3. Afegir el tomàquet i remenar
4. Afegir els 2 kg de cap i pota, pebre en pols, sal, i barrejar-ho tot
5. Afegir 1 litre de caldo de pollastre o aigua
6. Portar-ho a ebullició i deixar-ho durant 40 minuts a foc lent
7. Afegir un mix d'espècies, remenar, i llest!