Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
19 Set
Recepta

Cap i pota

Ingredients (per 2 kg de cap i pota):

- 200 ml oli d'oliva

- 6 alls

- 7 bitxos

- Pernil ibèric

- Fulles de llorer

- 2 cebes (400 g)

- 2 kg de cap i pota

- Tomàquet fregit o natural

- Sal

- Pebre i espècies

- 1 L brou de pollastre



Elaboració:

1. Afegir 200 ml d'oli en una cassola, juntament amb 6 alls, 7 bitxos, pernil ibèric i fulles de llorer
2. Tallar la ceba, tirar-la a la cassola, i deixar-ho uns minuts per equilibrar-se
3. Afegir el tomàquet i remenar
4. Afegir els 2 kg de cap i pota, pebre en pols, sal, i barrejar-ho tot
5. Afegir 1 litre de caldo de pollastre o aigua
6. Portar-ho a ebullició i deixar-ho durant 40 minuts a foc lent
7. Afegir un mix d'espècies, remenar, i llest!