19 Des
Notícies
Celebrem una nova sessió del cicle 'Gastroboqueria' amb Fran López










Dissabte 17 de desembre vam gaudir d'una nova sessió del cicle 'Gastroboqueria', amb el xef Fran López, del Xerta i Villa Retiro, que ens va preparar una sèrie de plats deliciosos, molts d'ells basats en la cuina de les Terres de l'Ebre, d'on és originari.
Vam començar amb bacallà en contrapunts i vam seguir amb una seqüència de tonyina. A continuació, el xef ens va delectar amb un arròs de granja i galliner deliciós. I, per acabar el matí de la millor manera, vam gaudir d'un lingot de torró i xocolata amb crema de vainilla.
Els assistents van poder degustar aquests plats deliciosos i maridar-los amb una copa de vi.
Vam començar amb bacallà en contrapunts i vam seguir amb una seqüència de tonyina. A continuació, el xef ens va delectar amb un arròs de granja i galliner deliciós. I, per acabar el matí de la millor manera, vam gaudir d'un lingot de torró i xocolata amb crema de vainilla.
Els assistents van poder degustar aquests plats deliciosos i maridar-los amb una copa de vi.
Si no hi vau poder assistir, podeu consultar la sessió sencera al nostre canal de YouTube: https://youtu.be/dddOExUVClg