Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
30 Set
Notícies

La Boqueria a la Jornada de Cuina Tradicional Catalana

Salvador Capdevila, president de l’Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria, participarà el pròxim dia 5 d’octubre en la Jornada de Cuina Tradicional Catalana que tindrà lloc a Sant Vicenç dels Horts, organitzada per l’Ajuntament d’aquesta vila, el Consorci de Turisme i el Parc Agrari del Baix Llobregat. Ho farà a la taula rodona de les 11 del matí amb el títol “Avui dia és més fàcil trobar on menjar un bon sushi que un bon fricandó?” amb els cuiners germans Torres i els presidents de la Fundació Alícia i el Gremi de Restauració de Barcelona, i Pep Palau com a moderador.

La cita gastronòmica es va presentar el passat 26 de setembre a l’Aula Boqueria amb la presència de Josep Lladonosa, cuiner, mestre, escriptor i comunicador, entre altres coses, del món de la gastronomia, en particular la cuina tradicional catalana. Durant la presentació, Lladonosa va donar la seva opinió sobre la situació actual d’aquesta cuina que va considerar que no s’estava fent gaire bé i també va alertar de la disminució d’identitat a què la sotmeten els cuiners que instrodueixen ingredients forans en les receptes de cuina tradicional catalana.

La Jornada del pròxim dia 5 es durà a terme de les 10.30 a les 19.30 hores i comptarà amb showcookings, xerrades, activitats infantils i degustació de les receptes elaborades durant les sessions de cuina en què participaran els germans Torres i el mateix Lladonosa, a més dels xefs del grup Cubat o la del Parc Agrari del Baix Llobregat.