Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
19 Nov
Recepta

Llamàntol al forn

Ingredients: 4 llamàntols, pa ratllat, 1 llimona, oli d’oliva, sal i pebre.

Preparació: Obre els llamàntols per la meitat i copeja llugerament les pinces. En una plata que pugui anar al forn, disposa-hi els llamàntols i rega’ls amb l’oli i unes gotes de llimona. Salpebra’ls i escampa-hi pa ratllat per sobre.

Enforna’ls a 190 graus durant uns 12-14 minuts i ja els pots servir. Si vols un plus de sabor, pots cobrir el marisc amb un allioli suau abans de posar-lo al forn.

Recepta de Genaro, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide