19 Nov
Recepta
Llamàntol al forn
Ingredients: 4 llamàntols, pa ratllat, 1 llimona, oli d’oliva, sal i pebre.
Preparació: Obre els llamàntols per la meitat i copeja llugerament les pinces. En una plata que pugui anar al forn, disposa-hi els llamàntols i rega’ls amb l’oli i unes gotes de llimona. Salpebra’ls i escampa-hi pa ratllat per sobre.
Enforna’ls a 190 graus durant uns 12-14 minuts i ja els pots servir. Si vols un plus de sabor, pots cobrir el marisc amb un allioli suau abans de posar-lo al forn.
Recepta de Genaro, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide
Preparació: Obre els llamàntols per la meitat i copeja llugerament les pinces. En una plata que pugui anar al forn, disposa-hi els llamàntols i rega’ls amb l’oli i unes gotes de llimona. Salpebra’ls i escampa-hi pa ratllat per sobre.
Enforna’ls a 190 graus durant uns 12-14 minuts i ja els pots servir. Si vols un plus de sabor, pots cobrir el marisc amb un allioli suau abans de posar-lo al forn.
Recepta de Genaro, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide