Micuit d’ànec amb cacau, espècies i caramel de Bock Damm

Ingredients: 1 foie gras d’ànec sencer, sal i pebre negre, 3 cullerades de cacau en pols, 1 cullerada de curri en pols, 1 cullerada de pebre vermell dolç en pols, 1 ampolla de cervesa negra Bock Damm, 2 cullerades de sucre negre i sal Maldon.
Preparació:
Li treiem les venes amb molta cura al foie gras un cop el tinguem totalment temperat.
Li afegim la barreja d’espècies, el sucre i la cervesa negra i el deixem marinant.
Un cop marinat, l’emboliquem amb paper film i li donem forma cilíndrica.
En una olla amb vaporera el deixem 6 minuts i el refresquem amb aigua i gel.
El deixem reposar durant 12 hores, el tallem a rodelles, l’empolvorem amb sal Maldon i ja el podem servir.
Recepta del xef Borja Sierra per al taller Nadal amb Estrella del Boqueria180.