Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

  • Pollastre a la cassola de la besàvia
    15 Feb

    Pollastre a la cassola de la besàvia

    Plat de diumenge per menjar amb família i amb aires de celebració
  • Ja tenim els guanyadors de 'La Boqueria Convida'
    10 Gen

    Ja tenim els guanyadors de 'La Boqueria Convida'

    Els vint números premiats s’emporten un sopar doble valorat en 100€ per comensal a un restaurant a escollir entre Ca l’Isidre, Casa Leopoldo i Uma.

  • Llobarro
    31 Des

    Llobarro

    Comencem l’any menjant peix? El llobarro és una bona opció, molt versàtil i s’adapta a tots els pressupostos.
  • Xampany
    30 Des

    Xampany

    Voleu encetar l’any amb xampany francès? A La Carte des Vins us poden orientar perquè escolliu el que millor s’adapti al vostre pressupost.
  • Pularda
    29 Des

    Pularda

    Les festes nadalenques són bona època per menjar pularda o altres aus criades a l’aire lliure.
  • Brie de taronja amb Grand Marnier
    28 Des

    Brie de taronja amb Grand Marnier

    Formatges francesos per començar l’any: brie de taronja amb Grand Marnier o amb tòfona, Saint Marcellin i rocafort amb pera confitada, vi blanc i mel.
  • Bombons de micuit
    27 Des

    Bombons de micuit

    Per al sopar de la nit de Cap d’Any, bombons de micuit i ametlla caramelitzada, talls de micuit i confit d’ànec.

  • Patés de Nadal
    24 Des

    Patés de Nadal

    Igual que sense els torrons, el Nadal no seria el mateix sense els patés.
  • Botifarra de Nadal
    23 Des

    Botifarra de Nadal

    Voleu una sorpresa a la taula de les festes? Botifarra amb gust de farcit de gall dindi.
  • Capipota de Nadal
    22 Des

    Capipota de Nadal

    Aquest any el capipota ha substituït els tradicionals canelons i ho ha fet en versió doble: a la catalana i mar i muntanya.
1  2425262728  30