Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
25 Oct
Recepta

Pastís de xocolata i oli d’oliva verge extra

Ingredients

  • 400 g de xocolata negra
  • 1 cl d'oli d'oliva verge extra
  • 60 g de sucre de llustre
  • 10 ous
  • Sal
  • 2 cullerades de cacau en pols
  • 1 cullerada de canyella en pols

Elaboració

  • Separem les clares dels rovells i muntem les clares a punt de neu.
  • En un recipient al bany maria, fonem la xocolata, l'oli i el sucre de llustre. Hi afegim els rovells i, amb molta cura, les clares.
  • Quan la barreja és homogènia, ho traspassem a un motlle engreixat i ho passem al forn, a 200° en mode ventilador, durant 13 minuts.
  • Ho refredem i empolvorem cacau i canyella per sobre.

Recepta de Borja Sierra (Granja Elena), que trobaràs al Receptari de la Boqueria.