Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
30 Mar
Recepta

Recepta de porros amb salsa verda

Ingredients

  • 1kg de porros 
  • Oli d'oliva verge 
  • Pebre negre 

Per a la salsa verda:

  • All
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Brou vegetal 
  • Bitxo
  • Julivert
  • Vi blanc

Elaboració

- Posem el porro sencer al forn a 200 graus durant 35 minuts. El pelem i el reservem.

- Per fer la salsa, ofeguem l'all amb el bitxo i l'oli d'oliva, hi afegim la farina i el brou vegetal i el cuinem durant tres minuts perquè ens quedi la textura que busquem.

- La colem, la tornem a posar al foc i la lliguem amb l'oli verge.

- Hi afegim el julivert picat i el porro tallat a trossos i ho seguim cuinant a foc baix durant tres minuts.

- Hi incorporem el vi blanc i ho deixem coure un minut més.

- Emplatem, salsegem i ho acabem amb una mica de pebre negre i oli d'oliva verge per sobre.


Romain Fornell (Caelis)

Trobaràs aquesta recepta al Receptari de la Boqueria.