30 Mar
Recepta
Recepta de porros amb salsa verda

Ingredients
- 1kg de porros
- Oli d'oliva verge
- Pebre negre
Per a la salsa verda:
- All
- Oli d'oliva
- Farina
- Brou vegetal
- Bitxo
- Julivert
- Vi blanc
Elaboració
- Posem el porro sencer al forn a 200 graus durant 35 minuts. El pelem i el reservem.
- Per fer la salsa, ofeguem l'all amb el bitxo i l'oli d'oliva, hi afegim la farina i el brou vegetal i el cuinem durant tres minuts perquè ens quedi la textura que busquem.
- La colem, la tornem a posar al foc i la lliguem amb l'oli verge.
- Hi afegim el julivert picat i el porro tallat a trossos i ho seguim cuinant a foc baix durant tres minuts.
- Hi incorporem el vi blanc i ho deixem coure un minut més.
- Emplatem, salsegem i ho acabem amb una mica de pebre negre i oli d'oliva verge per sobre.
Romain Fornell (Caelis)
Trobaràs aquesta recepta al Receptari de la Boqueria.