Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Activitats

< Tornar al llistat
03 Jun
Gastronomia

Sessió de cuina: callos amb Menuts Rosa

Dissabte 3 de juny, d'11 a 13 h, celebrarem a l'Espai Boqueria una sessió de cuina en directe on posarem en valor els callos, un d’aquests plats tavernaris que ha tornat amb forces renovades a les cartes de moltes barres i restaurants.

L’esmorzar de mercat per excel·lència no podia faltar a les propostes de sessions de cuina del Mercat de la Boqueria. En aquest taller et donarem les claus d’elaboració perquè puguis gaudir com es mereix d’aquest plat únic. Amb els mateixos ingredients, els cuinarem de dues maneres diferents: de forma bàsica per aquells que no siguin prou destres a la cuina o no disposin de temps i amb tècniques culinàries més avançades per cobrir les exigències dels més gourmets.

La sessió estarà conduïda per la xef Rosa Gabaldà, quarta generació de dones al cap davant de la parada Menuts Rosa del Mercat de la Boqueria. Els estudis d’hostaleria a l’Escola Hofmann, l’experiència de vint-i-cinc anys darrere el taulell i el tarannà innovador ha portat a convertir Menuts Rosa en un establiment de menuts especialitzat i amb cuina pròpia.

Inscripcions: https://www.atrapalo.com/actividades/taller-de-cocina-los-callos-mercado-de-la-boqueria-_e4894710/