Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Activitats

< Tornar al llistat
17 Jun
Gastronomia

Tast de sakes secs i dolços a la Boqueria

El 17 de juny, a les 11.30 h, celebrarem a l'Espai Boqueria un tast de sakes secs i dolços amb el sake sommelier Roger Ortuño, director de Comerjapones.

Durant el tast, aprendreu a diferenciar els sakes karakuchi i amakuchi. Als sakes karakuchi, el procés de fermentació s'allarga fins que tot el sucre de l'arròs es converteix en alcohol, el que fa que el sake sigui més sec. Per obtenir el sake amakuchi, en canvi, el procés de fermentació es para abans que tot el sucre de l'arròs es converteixi en alcohol.

A través de la degustació de diferents sakes, experimentareu la gran varietat d'aromes i sabors que s'obtenen en funció de la regió de producció, els ingredients i les tècniques utilitzades en el procés d'elaboració.

Aquesta activitat, organitzada pel mercat de La Boqueria i Comerjapones.com, compta amb la col·laboració de Casa Àsia i té com a objectiu apropar els assistents a la cultura i tradició japoneses a través de la degustació d'una curosa selecció de sakes.

Inscriu-t'hi! https://www.atrapalo.com/actividades/cata-de-sakes-secos-y-sakes-dulces-en-el-mercado-de-la-boqueria_e4894214/#descripcion_evento