28 Feb
Recepta
Yuke de tonyina

Ingredients
- 4 fulles de caputxina
- 100 g de tonyina fresca
- 4 ous de guatlla
- Greix de vaca madurada
- Salsa Gochujang
- Alga nori
- Sal
Elaboració
- Tallem la tonyina a trossets petits i li afegim sal. Després, unes cullerades de greix de vaca madurada i una mica de Gochujang, la salsa coreana picant, i ho barregem bé.
- La nit abans haurem congelat els ous de guatlla, tècnica que els dona una textura més densa. Els descongelarem una estona abans de preparar el plat.
- Per a l'emplatat, posem a cadascuna de les fulles de caputxina una cullerada d'aquest tàrtar de tonyina, un ou de guatlla i ho rematem amb una mica d'alga nori.
Albert Raurich (Dos Palillos).
Trobaràs aquesta recepta al Receptari de la Boqueria.