Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
28 Feb
Recepta

Yuke de tonyina


Ingredients


  • 4 fulles de caputxina
  • 100 g de tonyina fresca
  • 4 ous de guatlla 
  • Greix de vaca madurada 
  • Salsa Gochujang
  • Alga nori 
  • Sal


Elaboració


  • Tallem la tonyina a trossets petits i li afegim sal. Després, unes cullerades de greix de vaca madurada i una mica de Gochujang, la salsa coreana picant, i ho barregem bé.

  • La nit abans haurem congelat els ous de guatlla, tècnica que els dona una textura més densa. Els descongelarem una estona abans de preparar el plat.

  • Per a l'emplatat, posem a cadascuna de les fulles de caputxina una cullerada d'aquest tàrtar de tonyina, un ou de guatlla i ho rematem amb una mica d'alga nori.


Albert Raurich (Dos Palillos).

Trobaràs aquesta recepta al Receptari de la Boqueria.