Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Activitats

< Tornar al llistat
22 Jun
Gastronomia

1 de juliol: tast de licors de sake (umeshu i yuzushu)

Dissabte 1 de juliol, a les 11.30 h, celebrarem un tast de licors de sake: umeshu i yuzushu.

Durant el tast, descobrireu diferents licors fets a partir del sake i la fruita: l'umeshu es produeix amb albercocs japonesos, que es maceren amb sake i sucre durant diverses setmanes o mesos. El resultat és una beguda dolça i afruitada, amb un regust lleugerament àcid. D'altra banda, el yuzushu es fa amb yuzu, un cítric japonès molt aromàtic amb què s'obté una beguda cítrica i refrescant, amb un toc dolç.

A través de la degustació de diferents sakes, experimentareu la gran varietat d'aromes i sabors que s'obtenen en funció de la regió de producció, els ingredients i les tècniques utilitzades en el procés d'elaboració. El nostre expert sake sommelier, Roger Ortuño (Comer Japonés), us guiarà en la degustació perquè pugueu apreciar i identificar les notes aromàtiques i sabors de cada sake.

Aquesta activitat, organitzada pel mercat de La Boqueria i Comerjapones.com, compta amb la col·laboració de Casa Àsia i té com a objectiu apropar els assistents a la cultura i tradició japoneses a través de la degustació d'una curosa selecció de sakes.

Inscripcions: https://www.atrapalo.com/actividades/cata-de-licores-de-sake-umeshu-y-yuzushu-mercado-de-la-boqueria_e4894215/