Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
06 Mai
Notícies

Alumnes de la Universitat Abat Oliba visiten el mercat

Un grup de nou alumnes del màster ‘Food and beverage sustainable entrepreneurship’ de la Universitat Abat Oliba van visitar el dimecres 5 de maig el mercat per conèixer-ne les característiques de primera mà. Els acompanyava la seva professora, Anna Riera, coautora del llibre A Taste of Barcelona: The history of Catalan Cooking and Eating, un volum que explica la història culinària de la ciutat de Barcelona des de l’Edat Mitjana i fins avui dia, recull tota la bibliografia escrita en anglès sobre el tema i teoritza sobre com la cultura gastronòmica de la ciutat configura una manera de viure i una identitat pròpia.

Van ser rebuts per Òscar Ubide, gerent de l’Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria, que els va explicar aspectes de la història y estructura administrativa del mercat, el seu funcionament o la seva oferta de producte tant local com internacional. La visita va comptar també amb una passeig pel mercat que els va portar a parades tan diverses com Bolets Petràs, Avinova, Fruites Soley, les pageses de la plaça Sant Galdric i la zona del peix.