Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
07 Mar
Notícies

Matinals de cuina amb la Fundació Catalana Síndrome de Down

Dos grups de membres de la Fundació Catalana Síndrome de Down han participat en sengles tallers de cuina els passats 15 de gener i 5 de març a l’Espai Boqueria. La iniciativa, duta a terme gràcies a la col·laboració de l’Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria i la Fundació Catalana Síndrome de Down, busca ajudar les persones adultes amb aquesta situació de discapacitat intel·lectual a ser més independents a la cuina i que no depenguin només de plats precuinats i elaborats sinó que puguin tenir una alimentació més saludable amb plast senzills i fàcils de preparar per ells mateixos.

Els tallers van acollir una desena de joves amb aquesta discapacitat (15 de gener) i 5 adults (5 març) i els participants van aprendre a preparar plats senzills com unes mandonguilles i un arròs amb verdures i pollastre. Amb la supervisió de dues monitores, els participants van dur a terme tota l’elaboració dels plats, des dels preparatius a la cocció.

L'activitat forma part de ‘Quedem?’, un programa d’accions de lleure que porta endavant la Fundació Catalana Síndrome de Down, que també realitza serveis d’inclusió escolar, atenció terapèutica i a les famílies, inclusió laboral i vida independent, a més d’oferir-los atenció als seus centres mèdic i de desenvolupament infantil i atenció precoç.