20 Gen
Recepta
Musclos a la belga
Ingredients: 2 kg de musclos de roca, 200 g de sípia, 2 cebes de Figueres, 100 g de mantega, 200 ml de nata líquida, 1 manat de julivert i sal.
Preparació: Desfés una nou de mantega en una cassola i ofega-hi la ceba tallada a la juliana. Així que estigui tova, afegeix-hi els musclos i un bon raig de nata líquida. Tapa la cassola i deixa que els musclos s’obrin. Escampa-hi julivert picat per sobre, rectifica-ho de sal i ja els pots servir.
Si vols un extra de gust, pots afegir-hi la sípia tallada a daus.
Recepta de Peix i Marisc Ricard, Engràcia i Fills, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide
Preparació: Desfés una nou de mantega en una cassola i ofega-hi la ceba tallada a la juliana. Així que estigui tova, afegeix-hi els musclos i un bon raig de nata líquida. Tapa la cassola i deixa que els musclos s’obrin. Escampa-hi julivert picat per sobre, rectifica-ho de sal i ja els pots servir.
Si vols un extra de gust, pots afegir-hi la sípia tallada a daus.
Recepta de Peix i Marisc Ricard, Engràcia i Fills, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide