Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
20 Gen
Recepta

Musclos a la belga

Ingredients: 2 kg de musclos de roca, 200 g de sípia, 2 cebes de Figueres, 100 g de mantega, 200 ml de nata líquida, 1 manat de julivert i sal.

Preparació: Desfés una nou de mantega en una cassola i ofega-hi la ceba tallada a la juliana. Així que estigui tova, afegeix-hi els musclos i un bon raig de nata líquida. Tapa la cassola i deixa que els musclos s’obrin. Escampa-hi julivert picat per sobre, rectifica-ho de sal i ja els pots servir.

Si vols un extra de gust, pots afegir-hi la sípia tallada a daus.

Recepta de Peix i Marisc Ricard, Engràcia i Fills, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide