Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
20 Set
Recepta

Ou escumat amb foie a la paella

Ingredients: 4 ous, 200 g de foie fresc, 400 ml d’aigua, oli de tòfona i sal en escates.

Preparació: En un plat fondo posa-hi una tira de paper film, unta’l amb oli i col·loca-hi un ou sene closca al centre. Tanca el paper tot formant una bosseta. Treu-ne l’aire pressionant i lliga-la amb un cordill de cuina.

Cou les bossetes en aigua bullent durant 4 minuts. Després, obre-les i treu els ous, que tindran la forma de la bosseta. Sense deixar que es refredin, fregeix el foie amb una paella amb sal en escates. Fes-lo a talls i col·loca’n un a sobre de cada ou. Una mica d’oli de tòfona per sobre i ja el pots servir.

Recepta d’Ous de Calaf, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide