20 Set
Recepta
Ou escumat amb foie a la paella
Ingredients: 4 ous, 200 g de foie fresc, 400 ml d’aigua, oli de tòfona i sal en escates.
Preparació: En un plat fondo posa-hi una tira de paper film, unta’l amb oli i col·loca-hi un ou sense closca al centre. Tanca el paper tot formant una bosseta. Treu-ne l’aire pressionant i lliga-la amb un cordill de cuina.
Cou les bossetes en aigua bullent durant 4 minuts. Després, obre-les i treu els ous, que tindran la forma de la bosseta. Sense deixar que es refredin, fregeix el foie amb una paella amb sal en escates. Fes-lo a talls i col·loca’n un a sobre de cada ou. Una mica d’oli de tòfona per sobre i ja el pots servir.
Recepta d’Ous de Calaf, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide
Preparació: En un plat fondo posa-hi una tira de paper film, unta’l amb oli i col·loca-hi un ou sense closca al centre. Tanca el paper tot formant una bosseta. Treu-ne l’aire pressionant i lliga-la amb un cordill de cuina.
Cou les bossetes en aigua bullent durant 4 minuts. Després, obre-les i treu els ous, que tindran la forma de la bosseta. Sense deixar que es refredin, fregeix el foie amb una paella amb sal en escates. Fes-lo a talls i col·loca’n un a sobre de cada ou. Una mica d’oli de tòfona per sobre i ja el pots servir.
Recepta d’Ous de Calaf, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide